Wednesday, May 4, 2011

Red Red Red Red!!

Hello!!

Firstly,nak ucapkan tahniah kepada pasukan Negeri Sembilan kerana dapat mengalahkan Perak dengan 3-1.Tahniah tahniah.Korang semua waktu kecil-kecil mesti selalu tulis "Biodata Saya" kan?Mesti kita kena tulis warna kegemaran kita,hobi kita,cita-cita kita yang penting nama kita.Saya nak tanya,warna kegemaran korang apa?





Warna kegemaran saya Merah,Hitam,Putih dan Grey.Tapi saya lebih suka warna Merah berbanding warna lain.Tapi bukanlah merah menyala tu.Itu menyakitkan mata je.Tapi merah yang biasa kita tengok.Cuba tengok,Elmo merah kan CUTE je tu.




Warna merah dia lebih kurang macam merah background blog ni la.Dan hakikat,beg sekolah saya pun warna merah.warna pencil case seakan-akan merah.(Coklat kemerah-merahan).




Tapi tapi tapi tapi,saya takda lagi flat shoes warna merah.Sebenarnya baru lagi saya minat warna merah ni.Belum cukup setahun pun.Maybe after this,saya akan kumpulkan koleksi merah.Sound like funny.



With Love,

SyafiqahJalaludin.

No comments:

Post a Comment