Sunday, May 15, 2011

Exam Fever



Mid Year Exam.
From now 
Stop berFacebook , Blog , Twitter , Formspring or whatever .




Syafiqah , please focus !
Study Study Study Study Study.
Grrrrrr

Saturday, May 14, 2011

Happy Teacher's Day



I may not say it always.
But, I mean it whenever I say it.
Thank You Teacher
For all the things you have done for me.
Happy Teachers Day!
Istimewa untuk semua Cikgu-cikgu di Sekolah Kebangsaan Nuri.
We Love You .




Akhirnya ^^




^_^
FAFA , saya tumpang gembira ya.
Juga kepada Hana :)


Congratulation :)



Wednesday, May 11, 2011

Maddi Jane.

Click picture for big view



Hi :) Today saya mulakan entry saya dengan gambar yang sangat bermakna bagi saya.It's about Maddi Jane ;) .Sebenarnya saya dah buat facebook baru.Datang sekolah kene sindir dengan Cicak - "Ada orang tu dah ada Facebook.






So bile dah ada Facebook, tengok la facebook classmate saya.Almaklumlah orang dah berkurun lame takde facebook.Saya tertarikbile tengok 1 video yang kawan saya share dekat wall dia.Lepas tu,saya cari la dekat Youtube > Maddi Jane. Dengarla lagu yang die nyanyi.Bile dengar rasa macam ________.Maddi Jane sangat cantik dan suara yang sedap. I Love You Maddi Jane.




Lepas tu hantar la satu ucapan kepada Maddi Jane.Tak sangka dia baca. Dan dia LIKE.Itu yang membuatkan saya lebih minatkan dia.Thank You very much Maddi Jane.




With Love,

SyafiqahJalaludin.

Wednesday, May 4, 2011

Good Night




Selamat Malam semua!!Have a good dream!!Semoga kita masih bernyawa pada esok hari.


*Jangan lupa sebelum tidur kiss mak dan ayah.
*Jangan lupa basuh kaki.
*Baca doa sebelum tidur.
*Pastikan semua homework dah siap.


Insya-Allah tidur korang semua nyenyak malam ni :)


p/s:Tapi pastikan korang semua tidak tidur dengan Suami/Isteri orang lain.Haram!!




With Love,

SyafiqahJalaludin.

Red Red Red Red!!

Hello!!

Firstly,nak ucapkan tahniah kepada pasukan Negeri Sembilan kerana dapat mengalahkan Perak dengan 3-1.Tahniah tahniah.Korang semua waktu kecil-kecil mesti selalu tulis "Biodata Saya" kan?Mesti kita kena tulis warna kegemaran kita,hobi kita,cita-cita kita yang penting nama kita.Saya nak tanya,warna kegemaran korang apa?





Warna kegemaran saya Merah,Hitam,Putih dan Grey.Tapi saya lebih suka warna Merah berbanding warna lain.Tapi bukanlah merah menyala tu.Itu menyakitkan mata je.Tapi merah yang biasa kita tengok.Cuba tengok,Elmo merah kan CUTE je tu.




Warna merah dia lebih kurang macam merah background blog ni la.Dan hakikat,beg sekolah saya pun warna merah.warna pencil case seakan-akan merah.(Coklat kemerah-merahan).




Tapi tapi tapi tapi,saya takda lagi flat shoes warna merah.Sebenarnya baru lagi saya minat warna merah ni.Belum cukup setahun pun.Maybe after this,saya akan kumpulkan koleksi merah.Sound like funny.



With Love,

SyafiqahJalaludin.

Thursday, April 28, 2011

Untittle Post









I LOVE My Friend!